מתכון עוגת גבינה ופירות יער

עוגת גבינה ופירות יער

מצרכים

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 2 כפות גדושות גבינת סימפוניה 5%
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 ביצים
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם ביסקוויטים
  • חבילת פירות יער קפואים

אופן הכנה

  1. מקציפים את חלבוני הביצים עם 2.5 כפות סוכר.
  2. מוסיפים את החלמונים לקערה נפרדת עם הגבינות והקורנפלור ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  3. מניחים 100 גרם ביסקוויטים בתחתית התבנית.
  4. מניחים מעל את המלית ומשטחים בעדינות.
  5. מכניסים לאפייה על חום 180 מעלות כ25 דקות.
  6. מבשלים את פירות היער עם חצי כף סוכר.
  7. שופכים את רוטב פירות היער על העוגה המוכנה.
מתכונים נוספים
צרו קשר עם סוניה הולצר

לקביעת פגישה וקבלת פרטים נוספים אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה ואחזור אליכם בהקדם האפשרי.