מתכון לזניית חצילים וקישואים

המתכון מתאים להכנת 4 מנות

מצרכים

  • 1 חציל גדול
  • 1 קישוא גדול
  • 1 בצל
  • 1 ביצה
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינה צהובה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • חופן עלי בזיליקום
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כפית מלח
    אבקת שום
  • ¼ כוס מים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים מטגנים עם כפית שמן.
  2. פורסים את החצילים והקישואים לאורך.
  3. מניחים את הקישואים והחצילים על תבנית, מתיזים שמן עם תרסיס ומכסים עם נייר כסף.
  4. מכניסים לתנור על חום גבוה עד למוכנות (כרבע שעה).
  5. בקערה, מערבבים את הרסק, הבצל, המים הסוכר אבקת השום והמלח.
  6. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, והגבינה הלבנה.
  7. מניחים שכבת חצילים, מעליה שכבת גבינה ומעליה שכבת רסק.
  8. מעל הרסק מפזרים פעם עלי בזיליקום ופעם גבינה בולגרית.
  9. מניחים שכבת חצילים נוספת וחוזר חלילה.
  10. מעל, מפזרים את הגבינה הצהובה.
  11. מכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה על חום של 200 מעלות.
מתכונים נוספים
צרו קשר עם סוניה הולצר

לקביעת פגישה וקבלת פרטים נוספים אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה ואחזור אליכם בהקדם האפשרי.