מתכון ברוקולי ביס

מתכון ברוקולי ביס

המתכון מתאים להכנת כ- 24 יחידות

מצרכים

  • 250 גרם קוטג'
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • ¼ כוס חלב
  • 2 כפות קמח כוסמין מלא
  • 2 ביצים
  • אריזת ברוקולי חי
  • 2 בצל
  • 5 עגבניות מיובשות
  • כפית שמן / תרסיס

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים את על אש נמוכה.
  2. קוצצים את פרחי הבורוקלי או טוחנים במערבל מזון לפי העדפה.
  3. מערבבים את כל המצרכים בקערה ומוסיפים אליהם את הבצל המטוגן.
  4. מכניסים כ2-3 כפות בלילה לתוך תבניות מאפינס קטנות משומנות בתרסיס שמן.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על חום 200 מעלות לכרבע שעה