מצרכים
- 500 גרם גבינה לבנה
- 2 כפות גדושות גבינת סימפוניה 5%
- 2 כפות קורנפלור
- 2 ביצים
- 3 כפות סוכר
- 100 גרם ביסקוויטים
- חבילת פירות יער קפואים
אופן הכנה
- מקציפים את חלבוני הביצים עם 2.5 כפות סוכר.
- מוסיפים את החלמונים לקערה נפרדת עם הגבינות והקורנפלור ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- מניחים 100 גרם ביסקוויטים בתחתית התבנית.
- מניחים מעל את המלית ומשטחים בעדינות.
- מכניסים לאפייה על חום 180 מעלות כ25 דקות.
- מבשלים את פירות היער עם חצי כף סוכר.
- שופכים את רוטב פירות היער על העוגה המוכנה.