המתכון מתאים להכנת כ- 4 מנות שווארמה
מצרכים
- 0.5 קילו הודו אדום נקבה.
- 1 כפית תבלין לשווארמה.
- 2 בצל
- כפית שמן / תרסיס
אופן הכנה
- פורסים את הבצל לחצי וחותכים דק לטבעות.
- מטגנים את הבצל עם תרסיס שמן / כפית שמן על אש נמוכה.
- מערבבים את הבצל עד להזהבה.
- חותכים את הבשר לרצועות דקות ומוסיפים אל הבצל לטיגון.
- מוסיפים כפית תבלין לשווארמה ומערבבים היטב.
- מערבבים כ3-4 דקות עד למוכנות. (טיגון יתר יביא להתייבשות הבשר)