מתכון שווארמה ביתית

המתכון מתאים להכנת כ- 4 מנות שווארמה

מצרכים

  • 0.5 קילו הודו אדום נקבה.
  • 1 כפית תבלין לשווארמה.
  • 2 בצל
  • כפית שמן / תרסיס

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצל לחצי וחותכים דק לטבעות.
  2. מטגנים את הבצל עם תרסיס שמן / כפית שמן על אש נמוכה.
  3. מערבבים את הבצל עד להזהבה.
  4. חותכים את הבשר לרצועות דקות ומוסיפים אל הבצל לטיגון.
  5. מוסיפים כפית תבלין לשווארמה ומערבבים היטב.
  6. מערבבים כ3-4 דקות עד למוכנות. (טיגון יתר יביא להתייבשות הבשר)
מתכונים נוספים
צרו קשר עם סוניה הולצר

לקביעת פגישה וקבלת פרטים נוספים אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה ואחזור אליכם בהקדם האפשרי.