מתכון גראטן תפו"א ובטטה

מצרכים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה
  • 1 מיכל שמנת לבישול 9%
  • ½ כוס חלב
  • ½ כפית אבקת שום / כפית שום כתוש
  • 1 בצל
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • כוס גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם תרסיס שמן.
  2. מוסיפים את השמנת, החלב, המלח והשום ומביאים לרתיחה.
  3. חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לעיגולים דקים.
  4. מניחים על תבנית ומסדרים בשכבות: תפו"א, 2-3 כפות רוטב שמנת, שכבת בטטה וכן הלאה.
  5. מפזרים מעל כוס גבינה צהובה מגורדת.
מתכונים נוספים
צרו קשר עם סוניה הולצר

לקביעת פגישה וקבלת פרטים נוספים אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה ואחזור אליכם בהקדם האפשרי.