מצרכים
- 4 תפוחי אדמה
- 1 בטטה
- 1 מיכל שמנת לבישול 9%
- ½ כוס חלב
- ½ כפית אבקת שום / כפית שום כתוש
- 1 בצל
- 1 כפית שטוחה מלח
- כוס גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם תרסיס שמן.
- מוסיפים את השמנת, החלב, המלח והשום ומביאים לרתיחה.
- חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לעיגולים דקים.
- מניחים על תבנית ומסדרים בשכבות: תפו"א, 2-3 כפות רוטב שמנת, שכבת בטטה וכן הלאה.
- מפזרים מעל כוס גבינה צהובה מגורדת.