המתכון מתאים להכנת כ- 24 יחידות
מצרכים
- 250 גרם קוטג'
- 250 גרם גבינה לבנה
- ¼ כוס חלב
- 2 כפות קמח כוסמין מלא
- 2 ביצים
- אריזת ברוקולי חי
- 2 בצל
- 5 עגבניות מיובשות
- כפית שמן / תרסיס
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל ומטגנים את על אש נמוכה.
- קוצצים את פרחי הבורוקלי או טוחנים במערבל מזון לפי העדפה.
- מערבבים את כל המצרכים בקערה ומוסיפים אליהם את הבצל המטוגן.
- מכניסים כ2-3 כפות בלילה לתוך תבניות מאפינס קטנות משומנות בתרסיס שמן.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על חום 200 מעלות לכרבע שעה