המתכון מתאים להכנת כ- 9 לחמניות
מצרכים
- 250 גרם גבינה לבנה
- 100 גרם גבינה בולגרית
- 1 ביצה
- 1 אבקת אפייה
- ½ כפית מלח
- ½ כוס קמח כוסמין מלא
- ½ כוס קמח לבן
- חופן עלי זעתר
- 6 עגבניות מיובשות (שרי)
אופן הכנה
- מוסיפים לקערה את הגבינה, הביצה, הקמח, אבקת האפייה ומגרדים לתוכה את הגבינה הבולגרית.
- קוצצים את עלי הזעתר ואת העגבניות המיובשות ומוסיפים לבלילה.
- מכניסים לתבנית מאפינס ומכניסים לתנור על חום 180 מעלות למשך כרבע שעה.