מתכון אורז ערמונים

מתכון אורז ערמונים

מצרכים

  • חבילת פטריות
  • 2 חבילות ערמונים בואקום
  • 2 בצלים קטנים/ 1 גדול
  • 2 כוסות אורז
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 1 כף שטוחה אבקת מרק
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות סילאן

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל והפטריות.
  2. מפוררים את הערמונים לחתיכות (אפשר לשים גם בשלמותם).
  3. מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית פיירקס (ללא כיסוי).
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעה על חום 180 מעלות.
מתכונים נוספים
צרו קשר עם סוניה הולצר

לקביעת פגישה וקבלת פרטים נוספים אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה ואחזור אליכם בהקדם האפשרי.